Genieten zoalsu dat wilt

Van locatie & rendement

Residence Marina Kamperland is ontwikkeld met ruimte voor uw wensen. Enerzijds is een eigen appartement hier een geweldige plek om na een dag op het water heerlijk thuis te komen en te genieten van de bedrijvigheid welke in en rond de haven te vinden is. Anderzijds is een appartement in Residence Marina Kamperland een goede belegging met het oog op rendement. Er is een verhuurpartner aangetrokken die het verhuren van uw appartement uit handen kan nemen en u graag een passende rendementsberekening zal tonen.

Zorgeloos verhuren

optimaal rendement

De verhuur van de appartementen in Residence Marina Kamperland zal, indien gewenst, verzorgd worden door Ruiterplaat Vakanties, een professionele verhuurorganisatie gespecialiseerd in de verhuur van bijzondere vakantiewoningen op de mooiste locaties van Zeeland. Al ruim 35 jaar is Ruiterplaat Vakanties de naam achter talloze onbezorgde vakanties aan de Zeeuwse kust. Ruiterplaat Vakanties onderscheidt zich op vele terreinen van andere verhuurorganisaties. Service en kwaliteit vormen de speerpunten van het beleid. Al het mogelijke wordt gedaan om zowel eigenaren als gasten optimaal van dienst te zijn.

Interieur

Voor het inrichten van de appartementen heeft u als koper keuze uit verschillende interieur- en inventarispakketten. Bij aanschaf van een dergelijk pakket wordt u volledig ontzorgd. De pakketen omvatten alles, van groot meubilair tot bestek en servies. De interieurpakketten hebben als doel om een luxe en samenhangend geheel te creëren en de verhuur aantrekkelijk te maken.

De makelaar vertelt u graag meer over de mogelijkheden en de verschillende pakketten die beschikbaar zijn gesteld.

Een uniek project

krijgt vorm

Het project, omvattende 30 luxe recreatieappartementen, is gesitueerd in een complex waar ook brasserie Blush en het havenkantoor zijn gevestigd. Het braakliggende kavel naast brasserie Blush was al jarenlang een doorn in het oog voor de eigenaren van Marina Kamperland. Met dit plan is een invulling gegeven die naadloos past binnen de omgeving.

Bekijk appartementen