De haven vankamperland

Een geweldige locatie

In Kamperland, een dynamisch klein dorpje, direct gelegen aan het Veerse Meer tegenover het schilderachtige stadje Veere, is de oude landbouwhaven omgebouwd tot een moderne, goed beveiligde en van alle faciliteiten voorziene jachthaven met 160 ligplaatsen. De haven beschikt over een geïsoleerde en verwarmde winterstalling en een 40 ton botenlift. De jachthaven bevindt zich in de kern van het dorp, op loopafstand van de vele winkeltjes, restaurantjes en boetiekjes en 2 grote supermarkten.

In deze haven ontwikkelen wij Residence Marina Kamperland, een luxe project wat door zijn combinatie met de haven een unieke en exclusieve realisatie vormt.

Een dorp metvoorzieningen

bruisend kamperland

Kamperland is de grootste kern op het eiland Noord- Beveland. Het is in de loop der jaren van een landbouwdorp uitgegroeid tot een toeristisch dorp. Met name watersporters komen hier graag.

Mede door de komst van de toeristen is er hard gewerkt om de voorzieningen uit te breiden, en met resultaat. Kamperland is nu een dorp dat van alle gemakken is voorzien. Zo zijn er diverse supermarkten, winkels en restaurants in en rond het dorp terug te vinden.

ontwikkeling met visie

IN GESPREK MET DE EIGENAREN

Tom Wigmore en Dion de Hamer, eigenaren van jachthaven Marina Kamperland, Sunseeker Benelux en Brasserie Blush zijn altijd bezig om de kwaliteit, service en levendigheid in en rond de jachthaven te vergroten. Het ontwikkelen van een modern en luxe opgezet appartementencomplex past geweldig binnen deze visie.

De jachthaven van Kamperland is op een perfecte locatie gelegen, aldus Tom. Enerzijds zijn wij zeer goed te bereiken, we zitten direct aan het Veerse Meer maar ook het Noordzee-strand (schoonste strand van Nederland) is maar 10 minuten rijden. Wat wij heel belangrijk vinden is de sfeer in en rond de jachthaven. Met de komst van het complex gaan we deze significant verhogen. Stel je voor dat je na een dag watersporten thuiskomt in je appartement en op je balkon een heerlijk wijntje kan drinken uitkijkend op het water waar de boten terugkomen en aanleggen, dat is toch genieten.

Dat brasserie Blush zich binnen het complex bevindt werkt ook mee aan de sfeer, beleving en luxe. Elke 8 weken staan er nieuwe gerechten op de menukaart. Onze chefkok en zijn team weten altijd weer te verrassen met hun culinaire gerechten. ‘Huisgemaakt’ is de standaard in ons restaurant, van soepen en sauzen tot en met het koekje bij de koffie.

Dat service hoog in het vaandel staat is een understatement; met al onze activiteiten willen wij onze klanten ontzorgen, hierin gaan wij best ver. Als mensen bij ons een ligplaats afnemen bieden wij ze ook stalling en onderhoud aan. Wij beschikken over 2000m2 overdekte en verwarmde winterstalling en nog eens 2000m2 buitenstalling. Met onze bootlift kunnen wij boten tot 20 meter en 40ton in en uit het water halen. Ook voor onderhoud kunnen de booteigenaren bij ons terecht, van schoonmaak en reparatie tot vervanging van apparatuur.

Van deze services kunnen eigenaren van een appartement ook gebruikmaken, er zijn zelfs nog ligplaatsen beschikbaar waar een sloep, zeilboot of motorboot tussen de 6 en 20 meter aangemeerd kan worden.
Indien u niet over een boot beschikt kan Sunseeker Benelux u hier zeker mee helpen.

Tom en Dion zijn voor de Benelux als dealer aangesteld voor het luxe merk Sunseeker. Daarnaast hebben ze een jachtmakelaardij waarin ze gebruikte motorboten aan een nieuwe eigenaar helpen. Overigens is het hebben van een boot natuurlijk niet verplicht om eigenaar van een appartement te worden, hoewel het natuurlijk perfect in de situatie zou passen.

De mooistekustlijn

van nederland

Het Noordzee-strand tussen Kamperland en Vrouwenpolder is een ruim en schoon strand aan de Noordzee. Het vormt de kop van het eiland Noord-Beveland. Je kunt het strand bereiken via strandovergangen 83 tot en met 90. Het Noordzee-strand is talloze malen uitgeroepen tot Schoonste Strand van Nederland.

Het strand is ruim drie kilometer lang en op sommige plaatsen 500 meter breed. Je kijkt er uit op het bekendste Deltawerk: de Oosterscheldekering. De stormvloedkering bestaat uit 65 pijlers en 62 schuiven. Die sluiten bij een waterstand van 3 meter boven NAP. Je kunt vanaf het strand de pijlers en schuiven in de kering zien.

Het Noordzee-strand biedt tal van mogelijkheden. Daarom heeft het strand ook een Blauwe Vlag. Je kunt hier makkelijk een dag met het hele gezin verblijven.