Residence marina
Kamperland

30 luxe recreatieappartementen

Op een geweldige locatie direct aan de jachthaven van Kamperland wordt Residence Marina Kamperland gerealiseerd. Een modern appartementencomplex van 30 luxe recreatieappartementen met een geweldig uitzicht over de prachtige jachthaven aan het Veerse Meer. De combinatie van de locatie aan de haven, (eventueel met eigen ligplaats) het Veerse Meer en het Noordzeestrand maakt Residence Marina Kamperland uniek. De levendige jachthaven en de culinaire oase brasserie Blush, wat zich binnen het complex bevindt, vormen de perfecte basis voor een expressief verblijf en exclusief recreëren.

Het plan is een initiatief van Ontwikkelcombinatie Uithaven, hierin nemen deel Sunseeker Benelux, Aannemersbedrijf Van der Poel en iDea Compact. Als ontwikkelaar hebben wij geWOON architecten betrokken als gerenommeerd ontwerper wat heeft geresulteerd in een verfijnd en passend recreatieconcept op deze unieke locatie in Kamperland, wij zijn dan ook trots op het resultaat.

Wij gaan er vanuit dat deze plek ook u aanspreekt en uw enthousiasme gewekt is middels het ontwerp en de verschillende geboden mogelijkheden. Bovendien bieden wij u een uniek huurconcept waarin we u geheel kunnen faciliteren in de eventuele verhuur van uw appartement. Uiteraard voorzien wij u in de volgende fase van alle technische informatie.

Wanneer u meer wilt weten, laat u dan informeren door Neeskens Makelaars, Wij wensen u veel leesplezier en tot ziens in Kamperland.

Optimaal woonklimaat

De appartementen zijn all-electric en zijn daarmee gasloos. Het complex wordt gebouwd conform de laatste duurzaamheidsnormen en de appartementen worden allen voorzien van een individuele warmtepomp om een zo een optimaal mogelijk leefklimaat te realiseren voor u als koper.

Luxe afwerking

De appartementen in Residence Marina Kamperland worden zeer compleet afgewerkt. De appartementen worden volledig voorzien van een PVC-vloerafwerking (met uitzondering van berging, badkamer en toilet), modern hang- en sluitwerk en de wanden worden voorzien van glasvliesbehang en worden geschilderd.

Optioneel is het mogelijk om een sauna toe te voegen in uw appartement indien de indeling van de plattegrond dit toelaat. Indien u dit wenst, is dit in een later stadium bespreekbaar met uw kopersbegeleider. Een sauna is een luxe toevoeging aan uw appartement en heeft een seizoensverlengend effect.

Luxe keuken en sanitair

Het interieur en de afwerking van een appartement zegt veel over de bewoners. Het weerspiegelt karakter en persoonlijke stijl. Daarom is de keuze van keuken en sanitair medebepalend bij de aankoop van uw nieuwe appartement in Residence Marina Kamperland.

De appartementen worden allen standaard uitgerust met een luxe keuken die voorzien is van inductiekookplaat, duurzame recirculatie afzuigkap, oven met magnetron, volledig geïntegreerde vaatwasser en koelkast met vriesvak. Als koper heeft u alle vrijheid om te kiezen tussen de vele kleurstellingen.

De badkamers worden standaard voorzien van fraaie grootformaat wand- en vloertegels. Het luxe sanitair en toebehoren is van gerenommeerde en bewezen merken. Ook in de uitstraling van de badkamer en toilet bent u vrij om uw eigen smaak en wensen volledig terug te laten komen.

Persoonlijke touch

Daarnaast zijn er vanzelfsprekend (optioneel) individuele koperswensen mogelijk. Wij brengen de mogelijkheden graag in kaart na afstemming van uw wensen en voorkeuren met u. Daartoe zal een kopersbegeleider voor het project worden toegewezen die u ten allen tijde graag te woord staat.

Genieten zoals
u dat wilt

Van locatie & rendement

Residence Marina Kamperland is ontwikkeld met ruimte voor uw wensen. Enerzijds is een eigen appartement hier een geweldige plek om na een dag op het water heerlijk thuis te komen en te genieten van de bedrijvigheid welke in en rond de haven te vinden is. Anderzijds is een appartement in Residence Marina Kamperland een goede belegging met het oog op rendement. Er is een verhuurpartner aangetrokken die het verhuren van uw appartement uit handen kan nemen en u graag een passende rendementsberekening zal tonen.